Tina Wilhelmsson

Tina Wilhelmsson Hemavan Pride 2017


 En favorit i repris. Låt oss presentera Tina Wilhelmsson! Tina var med oss på festivalen 2015 och vi kan nu med glädje meddela att hon kommer åter 2017. Tina kommer bland annat att ses på Lennyscenen vid Solkatten samt på Björk-Topprestaurang&Fjällbar under fredagen. Vi hoppas kunna presentera det kompletta programmet inom en månad.

Så här har tex QX skrivit om Tina: QX: ”I Lindgrensalen på Artisten går Tina Wilhelmsson upp på scenen med sin gitarr, härliga utstrålning och regnbågsfärgade klädsel. I sextio minuter får publiken lära sig om raderade kvinnor och lyssna på visor. Historia, musik och anekdoter framförs med humor och allvar i en enkel och genomtänkt struktur. Hon avslutar med visan ”Jag vill tacka IKEA”, en sammanfattning av det hon berättat om raderade kvinnor. En kan inte låta bli att smittas av hennes varma energi, och kanske är alla överens om att den timmen gick väldigt snabbt.” / Louise Berglund.

Läs mer om Tina här: http://www.tinawilhelmsson.se/